sofiaeinride

Neverland

Kategori: Vänner

Igår hade jag världens skönaste dag. Vaknade upp bredvid Hampus i hans nya säng som var världens skönaste, sen så åkte jag till min mormor och åt påskbuffé med massor av grillat, sill, ägg, lax och ja allt möjligt! 

Sen så kom de bästa, vi spelade familjespel och åt tårta!! Mmmmmmm. Haha min mormor sa att jag åt tårta som jag aldrig fått mat förut hahaSen efter det så förfestade jag med världens skönaste personer hos Hampus! Testade även en shot fireball av Pauline, haha Gud vad gott se var fast de brände som fan i näsan efter den, såå jaaa krydd att de skulle vara livets dryck som Palle kallar den lol!!

När vi hade förat klart så drog vi till picnic och dansade!!!! Det var dålig musik ovh skumt folk men vi hade kul ändå, det blir ju vad man gör de till

Vid tretiden sa jag till Pauline och Hampus att sista bussen hem gick 03.35, men ja sånt retard som jag är så hade jag kollat fel då den gick 25... Alltså missade vi den haha, så Hampus lackade lite för nästa buss gick 05.05 :( och Pauline pallade heller inte vänta så hon GICK hem ända till Råå hahah sjuk yoloboy. Nu sitter jag i soffan med en påse chips och ser på filmen Hook som går på 3an. Lite kass men när man degar så nöjer man sig med de som finns. 


 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: