sofiaeinride

helgen

Kategori: kärlek

Pratade nyss telefon med pauline om att vi vill ha en klassfest igen!!! Det hade varit så sjukt jävla kul, o vi borde ha de nu innan alla studentfester o så. Och sen så sa pauline, "har du uppdaterat din blogg?" så tänkte jaaaa okej why not uppdatera nu liksom xDD

Så ska berätta om vad jag gjort i helgen!

Under lördagsförmiddagen var jag på väla och IKEA med fina stéphanie.. Vi fikade "lite" eller ja okej, mest jag som fika haha lol. Hon tog en kopp kaffe, jag: två kanelisar, en bit kaka, och en kopp te haha. fet much?

Sen när jag kom hem hade jag fått två paket :D Ett med min balklänning i, och ett med en klänning som var liiite för kort men jag behåller den ändå!

Under lördagskvällen såg vi uppföljningen av The collector som heter The colleciton. Den var mindre läskig som tur var, fast som sagt 1an var den äcklig o jag är inget fan av såna filmer haha. 

Och igår hade jag och hampus myskväll! Vi såg på fösta avsnittet av True detective, det var väldigt bra och jag tror verkligen att det kommer bli en bra och sevärd serie! 
Vi åt både nyttiga snacks.......


och onyttiga haha

Sen så var jag och hampus även på den fina manifestationen vid kärnan, det var väldigt fint att så många kom för att göra uppror mot allt våld inom fotboll! <3

Nu ska jag kolla lite gossip girl och äta upp den andra halvan av min Merci ask<3333


Kommentarer


Kommentera inlägget här: