sofiaeinride

Morgonpigg

Kategori:

Haha rubriken ljuger faktiskt.. Men är faktiskt morgonpigg med tanke på hur jävla bakis jag är!! (fast ser ändå ganska fräsch ut om man jämför med annars tyckr jag)
haha, snart frukost.. Mamma steker pannkakor.... inte så gott men jaa men överlever väl
Men ska se klart på pretty little liars först ;) DET ÄR SÅ SPÄNNANDE! Hoppas att det blir såna här amerikanska pannkakor iaf, waaaaaaaaay mycket godare är platta

Sjuk utgång!!

Kategori:

Hade en sjuuukt kul utgång, det var massor folk ute :D äntligen hemma dock.. ska på en grym fest (förmodligen) imorgon!! Men ja kvällen började med chillkrök mm. hihi hos en som hette Anton, det var jättekul! Men senare drog jag mig till stan gick ut med Fanny! Och när jag väl var ute så träffade jag på en kille som gick i min klass i FÖRSKOLAN, och jag kände igen honom! Det var sjukt kul, lite spontan reunion. Haha han var så gullig, bjöd mig på både shots och drinkar, men jag bjuder tillbaka nästa gång såklart :D Här kommer lite egobilder från kvällen, hoppas ni också hade det kul förresten. Puss och kram :)
Lånade någons keps :D

Kollade i min kalender...

Kategori:

Satt och tänkte lite på att det snart är sommar! Även om det inte känns så just nu eftersom det föll ner ett ton snö inatt här i Helsingborg, så är det faktiskt sommar om drygt två månader (sommaren börjar väl i maj...? rätta mig om jag har fel)


Men ja, jag blev riktigt taggad, tänk... ligga på stranden, och inte minst alla festivaler, helsingborgsfestivalen till exempel! I år kommer även Joddla med siv hit igen, heeelt galna men gillar dom ändå haha. crazy bananas typ
 

Tänkte cykla ner till stan och gymma ett tag...

Kategori:

För att min resa som tjock till smal ska lyckas, borde jag besöka gymmet oftare än vad jag gör! haha :) Så efter jag sett klar pretty little liars blir det en timmes gympass. Har ni några förslag på effektiva övningar på gymmet för att få smalare ben? :)

Nu jävlar ska jag bli smal

Kategori:

Tänkte göra om min blogg till lite av en träningsblogg istället? haha, vet inte hur det kommer gå, men min plan är i alla fall att bli smal vilket som.

Just nu ligger jag på drygt 75 kg, vilket jag tycker är waaay too much. Mitt mål är drygt 60 kg, vilket är ganska realistiskt tycker jag, men vi får se om kladdkakor, godis och glass kommer hindra mig! Förmodligen inte!! Så ja, nu börjar min resa för ett nyttigare liv :)