sofiaeinride

The healthy way

Kategori: Inspiration

Sitter och drygar sönder framför datorn, läser lite om hur man skriver väldens bästa personligabrev, och tar till mig av ALLA tips.. Jag har sökt sex jobb senaste månaden, ett var senast idag faktiskt :D. men ingen har hört av sig till mig så problemet måste ligga i mitt PB! Men det känns ändå bra att jag sökt jobben även om jag inte fått de, för jag förbättrar mig efter varje osv.. hehe

Idag har jag haft en riktigt nyttig dag, nästan iaf.. Till frukost bakade jag och hampus scones, mmmmm de blev så sjukt goda. Men ja okej, kanske inte nyttiga ändå, fast kändes som de eftersom man bakade o sånt haha. 
Till lunch åt jag en smoothie vilket ändå var nyttigt, fast sen så gick jag o hampus förbi en kiosk så de blev en bounty på de, inte så nyttigt hehe... 

Men nu ska jag äta kiwi och päron med kanel på, och till det en kopp jordgubbsté och DET är ju nyttigt iaf Kommentarer

 • Joy Wagner säger:

  onmomnom smaskens<3<3

  Vill tipsa om att jag har en liten påsktävling nu där du kan vinna en bodymist från viktoria secrets hade varit jätte kul om du ville delta!

  Svar: Jaa håller med!
  Okej gud vad roligt :D det kommer jag absolut göra!
  Sofia Einride

  2014-04-09 | 22:25:34
  Bloggadress: http://msjoywagner.blogg.se
 • Micaela Åhman säger:

  Vilken typ av jobb söker du?

  Svar: Kollar runt lite på Arbetsförmedligen för att se vad som passar mig, har sökt butiksjobb, cafebiträde och barista :) svårt att veta vad jag vill då allt verkar så roligt heh :)
  Sofia Einride

  2014-04-10 | 13:40:59
  Bloggadress: http://micaelahman.blogg.se/

Kommentera inlägget här: